Karta

Entsaladak

  • Mistoa   7,00€
  • Tomatea, hegaluzea eta olibak (urte-garaian)  7,50€
  • Txipiroi-entsalada epela   10,50€
  • Entsalada errusiarra   7,00€

Errazioak eta hasierakoak

  • Zainzuriak bi saltsarekin   8,50€
  • Foie micuit xigorkiekin   12,50€
  • Ezkur-urdaiazpiko iberikoa   16,00€
  • Kroketa sorta: 2 urdaiazpiko-kroketa, 2 bakailao-kroketa eta 2 onddo- eta foie-kroketa   8,50€
  • Askotariko arrautza-nahaskiak   8,50€
  • Txibiak   6,50€
  • Txokoak   6,50€
  • Bakailao-tortilla   7,00€
  • Patata minak   4,50€
  • Patatak tomatearekin   4,50€
  • Pa amb tomàquet   6,00€

Haragiak eta arrainak

  • Txahal-saiheskia, patatekin eta piper gorriekin   12,00€
  • Txahal-xerra patatekin   8,00€
  • Otarrainxkak plantxan   12,50€
  • Ganbak baratxuritan   12,50€
  • Bakailaoz betetako piperrak   10,00€
  • Pagadi bakailaoa: etxeko tomatearekin eta piperradarekin   12,50€

Plater konbinatuak

  • 1: Bi hanburgesa % 100, gazta, arrautza frijitua, arroza tomatearekin eta patatak   11,50€
  • 2: Txahal-xerra, piper berdeak, arrautza frijitua eta patatak   12,00€
  • 3: Bi arrautza frijitu, urdaiazpiko iberikoa, pikillo-piperrak eta patatak   11,50€
  • 4: Bakailaoa arrautzeztatuta, entsalada mistoa, piper berdeak eta patatak   11,50€
  • 5: Arrain-pastela, tomate-entsalada, zainzuriak eta izokin ketua   11,50€

 

Bokatak

  • Urdaiazpiko iberikoa   7,00€
  • Mistoa   5,00€
  • Mistoa urdaiazpiko onduarekin   5,00€
  • Solomoa, gazta eta piperrak   5,50€
  • Askotariko tortillak   5,00€
  • Carolina   5,00€
  • Arrautza-nahaskia, Roquefort gaztarekin eta ganbekin   5,50€
  • Arrautza-nahaskia, onddoekin eta ganbekin   5,50€
  • Hirugiharra eta gazta   5,00€
  • Piper berdea, Roquefort gazta eta antxoak   5,00€

Sandwichak

  • MISTOA: Urdaiazpiko egosia eta gazta   4,50€
  • BEGETALA: Letxuga, tomatea, arrautza, tipula, hegaluzea eta zainzuriak   6,50€
  • PAGADI: Oilasko-bularkia, urdaiazpiko egosia, gazta, tomatea eta txatka   6,50€

Hanburgesak (% 100 behi-aziendaren haragia)

  • H1: Gazta, letxuga, tomatea, tipula, maionesa eta etxeko patatak   7,00€
  • H2: Tomatea, gazta, hirugiharra, onddoen arrautza-nahaskia eta etxeko patata frijituak   8,00€

Pintxoak

  • Patata-tortilla   2,30€
  • Bakailao-bokatatxoa   2,50€
  • Gazta-bola   1,70€
  • Bakailao-kruxpeta   1,70€
  • Ganba gabardinan   1,70€
  • Ganba-broxetatxoa   2,20
  • Perretxikoa onddoz eta foiez beteta   2,20
  • Txanpiñoiak plantxan, baratxuriarekin eta perrexilarekin   2,20
  • Pagadi txipiroioak   2,80€
  • Burruntzi-pintxo txikia   2,20€
  • Foie plantxan   2,80€
  • Ogitxo txigortua antxoekin   2,20€
  • Ogitxo txigortua izokinarekin   2,20€
  • Patata-tortilla tripakiekin (neguan)   3,70€
  • Urdaiazpiko-kroketa   1,70€
  • Bakailao-kroketa   1,70€
  • Onddo- eta foie-kroketa   2,00€
  • Txorizo egosia   1,70€

Etxeko postreak

  • Flana izozkiarekin   4,00€
  • Arroz-esnea   4,00€
  • Mamia   4,00€
  • Pagadi tartaleta   4,00€
  • Idiazabal gazta   4,50€
  • Gazta irasagar-kremarekin   5,50€
  • Natillak   4,00€
  • Izozkia   3,50€
  • Whisky-tarta   5,50€
  • Etxeko tartak (asteburuetan)   4,50€

Ardoak

BELTZAK: ARDO ONDUAK/RIBERA

  • Coto crianza 1/2   7,50€
  • Coto   14,00€
  • Etxeko ardo beltza   9,00€
  • Prado Rey (Ribera del Duero)   13,00€
  • Campillo crianza   16,00€
  • Pierola   18.00€
  • Viña Real   12,00€

GORRIAK:

  • Claro de la Casa (Príncipe de Viana)   9,00€
  • Chivite   11,50€
  • Cresta Rosa   11,50€

ZURIAK:

  • Rueda “Nava Real”   9,00€
  • Monopole Verdejo   10,00€
  • Albariño   14,00€
  • Chardonnay (Príncipe de Viana)   13,00€
  • Pariente Verdejo   15,00€
  • Godello   14,00€

BESTELAKOAK:

  • Sagardoa   5,00€
  • Agarre   12,00€
  • Etxaniz txakolina   14,00€
  • Cava   13,00€
  • Champagne Mumm   35,00€